PAMIS

Takarító Kft.

Teljeskörű minőségi irodatakarítás

PAMIS

Takarító Kft.

5 érv, hogy minket válasszon:

- szakértelem és innováció
- rugalmasság és megbízhatóság
- minőségi tisztítószerek
- modern takarító eszközök
- 50 millió forintig felelősségbiztosítás

PAMIS

Takarító Kft.

Higiéniai termékek beszerzése, és feltöltése:

- Kézmosó szappan
- Kéztörlő papír
- Mosogatószer
- WC papír
- WC illatosító
- Légfrissítő

A PAMIS Takarító Kft. budapesti székhellyel rendelkező takarító vállalkozás, mely 2008 óta van jelen a takarítói piacon. Az eltel évek alatt rengeteg szakmai tapasztalatra tettünk szert, cégünk dinamikusan fejlődő magyar vállalkozás.

Saját alkalmazottakat foglalkoztatunk. Takarító kollégáink egy részét beiskoláztuk, így jelenleg 3 fő OKJ-s végzettségű Tisztítás-technológiai szakember dolgozik nálunk. Alkalmazottaink bejelentett munkaviszonnyal rendelkeznek, valamint évente tűz és munkavédelmi oktatásban, illetve foglalkozás egészségügyi vizsgálaton vesznek részt.

Cégünk irodák és társasházak rendszeres takarítására specializálódott, takarítási tevékenységünket Budapesten és vonzáskörzetében látjuk el.

Fontos számunkra a minőség, a megbízhatóság, és a rugalmasság megrendelőink felé, melyet szakmai elhivatottsággal, szakképzett – a munkájukat szerető – takarítókkal, minőségi tisztítószerekkel, és takarító eszközökkel látjuk el, egy kölcsönösen hosszú kapcsolat reményében.

 

Az iroda takarításhoz a különböző felületekre, színkódolt mikrószálas törlőkendőket használunk,  a higiénia betartása érdekében.

 

 


 

Amennyiben meggyőztük szakmai elhivatottságunkkal, kérjen Tőlünk egy kedvező árajánlatot, iroda vagy társasház takarítási tevékenységre:


 

JoomShaper

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a forgalom mérésére és a felhasználói élmény biztosításához.