Makulátlan Tiszta Terület Kft.

Már 15. éve vagyunk jelen a takarítóiparban és az egész kényszerpályaként kezdődött, de az én hozzállásom az, hogy ha már csinálok valamit, akkor a lehető legjobban és legjobb minőségben akarom, fogom csinálni.

Sokszor olyan feladattal találkoztam, amit nem tudtam megoldani. Így felismertem, hogy még keveset tudok a takarításról ezért elkezdtem képezni magam.

Természetesen már több bizonyítvánnyal is rendelkezem: OKJ-s takarító, Felület Specialista oklevéllel és Tisztítás-Technológiai Szolgálatvezető bizonyítvánnyal.

Sajnos gyakran előfordul, hogy olyan kollégával hoz össze a sors, akiknél látom, csak azért csinálják a takarítás szakmát, mert éppen nincs más. Velük nagyon rövidre sikerül a kapcsolatunk, legalábbis a szakmai kapcsolatunk. Én leginkább azokat a kollégákat keresem, akik azt látják, hogy itt van mit lehet csinálni, szépen és nagyon sokat fejlődni, aminek van értelme. A megrendelőink legtöbbször ezt észreveszik és köszönik, mivel látják, hogy hozzáértéssel, jószándékkal állunk neki a dolgoknak, munkának. Nem úgy, hogy bevánszorgunk a munkahelyre és nézzük az órát, hogy mikor lesz már vége... Mi szívvel-lélekkel csináljuk az egészet!

Ennek kapcsán szereném megemlíteni, hogy cégünk jelen pillanatban is keres új és lelkes kollegákat, leginkább takarítási, lépcsőházi, társasház, irodatakarítási, feladatokra, de mivel ez a szakma nagyon sokszínű, ezért a feladatok sokszínűsége valójában végtelen számú, amit és az Európa szinten versenyképes bérezést is a személyes megbeszélésünk során tudjuk tisztázni.

Jelentkezni az alábbi elérhetőségeink egyikén tudnak:

web: http://makulatlan.hu/karrier.html

mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

mobil: +36 70 944 3442

www.makulatlan.hu

 

Ha meggyőztük teljeskörű szolgáltatásunkkal, úgy kérjen tőlünk árajánlatot.

Mi tudjuk a megoldást!

 

JoomShaper

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a forgalom mérésére és a felhasználói élmény biztosításához.