PAMIS

Takarító Kft.

Teljeskörű minőségi irodatakarítás

PAMIS

Takarító Kft.

5 érv, hogy minket válasszon:

- szakértelem és innováció
- rugalmasság és megbízhatóság
- minőségi tisztítószerek
- modern takarító eszközök
- 50 millió forintig felelősségbiztosítás

PAMIS

Takarító Kft.

Higiéniai termékek beszerzése, és feltöltése:

- Kézmosó szappan
- Kéztörlő papír
- Mosogatószer
- WC papír
- WC illatosító
- Légfrissítő

 

 Takarítócégünk referenciái az alábbi elérhetőségen tekinthető meg, a teljesség igénye nélkül:

 

 

 

Az IMEDIA Kft. három és fél éve ügyfelünk. Jelenleg több mint 30 alkalmazott dolgozik cégüknél. Sajtó- és médiafigyeléssel foglalkoznak: nyomtatott sajtó, tv, rádió és internet (azon belül Facebook, Twitter, blogok stb). Elsősorban nagy cégeknek dolgoznak, ahol nincs kapacitás arra, hogy több forrást figyeljenek egyszerre. A kommunikációs osztályok keze alá dolgoznak, sajtószemléket állítanak össze.

„A Pamis Kft.-vel 3,5 éve kezdtünk el dolgozni.” – nyilatkozza az Imedia Kft. munkatársa. – „Annak idején úgy érezte a vezetőség, hogy csökkent az előző cég takarítási színvonala, váltani kell.”

Hogy miért döntöttek akkor mellettünk?

„Három helyről kértünk be árajánlatot, a Pamis volt az egyik legmeggyőzőbb, de természetesen az ár is korrekt volt. Benne volt a havidíjban az éves nagytakarítás is, és ez egy döntő tényező volt számunkra. Végül is úgy mentünk neki az egésznek, hogy ha mégsem lesz jó, akkor bármikor tudunk cserélni.”

Mi dolgozunk azért, hogy ne kelljen minket lecserélni.

„Erika már nagyon régóta jár hozzánk. Meg tudjuk beszélni, hogy mikor jöjjön, mit, mikor és hogy takarítson.” – mondja Ügyfelünk. – „Elégedettek vagyunk. Olyan a munkakapcsolatunk, hogy meg tudjuk beszélni az esetleges problémákat.”

Imedia Kft.
www.imedia.hu

  


__________________________________________________________________________________________________

 Amennyiben meggyőztük szakmai elhivatottságunkkal, kérjen Tőlünk egy kedvező árajánlatot, iroda vagy társasház takarítási tevékenységre:

_________________________________________________________________________________________________________________

 

 

TOVÁBBI REFERENCIÁINK:

 

 IRODA

 ______________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 TÁRSASHÁZ
 ______________________________________________

 

 

I. kerület: Csap utca

II. kerület: Ruszti út

XI. kerület: Sáfrány utca

XII. kerület: Bartha utca, Kék golyó utca

XIV. kerület: Beckó utca, Várna utca, Fogarasi utca 

 

Budapest, Zápor utca 

A budapesti Zápor utcában található egy tízemeletes társasház, mely lépcsőházi takarítására, cégünk végzi.

Évente két alkalommal ügyfelünk kérésére nagytakarítást is csinálunk, amelyekhez takarító eszközöket és gépeket is használunk. Ezek a lépcsőházi felületek kifejezetten igénylik a gépek munkáját, mivel már kissé elöregedtek a burkolatok. Minden ilyen alkalommal egy kicsivel jobb állapotba kerülnek a felületek azáltal, hogy fokozatosan csökken az a nagy mennyiségű szennyeződés, amely lerakódott rá az évtizedek alatt. Ezekett eddig leginkább kézzel próbálták meg eltávolítani.

Takarítógépeket korábban leggyakrabban az ipari takarításban használtunk, viszont most már elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk össze ahhoz, hogy az ehhez hasonló nem ipari területeken, mint például a folyosók és lépcsőházak, is használhatjuk őket. Kiváló jó eredményeket tudunk vele elérni. Ebben a fenti társasházban, mikor a munkát elkezdtük, éppen felújítás alatt állt a csővezeték-hálózat. Nagyon-nagyon sok kosz, por került a kövezetre, különböző felületekre a munkálatok során.

Az alapos nagytakarítás kiemelkedően fontos, hiszen így könnyebb dolgunk van a napi takarításkor. Sokkal egyszerűbben fent tudjuk tartani a tisztaságot.

A lakóktól folamatos pozitív visszajelzéseket kapunk, örülnek, hogy váltás történt a takarításban. Azt mondják, sokkal hatékonyabban vagyunk, mint a korábbi csapat. Ez nem meglepő, hiszen a lépcsőház-takarítást sokszor nem annyira képzett szakemberek végzik, hanem vagy elvállalja egy lakó, vagy felvesznek egy olyan külsős embert, aki nem ért hozzá igazán. Az esetek többségében az a tapasztalat, hogy az illető csak feltörli, felhipózza a kövezetet, amin ugyan érződik, hogy történt valami – kicsit vizes, érződik a tisztítószer illata –, de nem lesz valóban tiszta. Van, hogy csak egyszerűen fellocsolják hipóval. A modern tisztítószerek már jóval hatékonyabbak a hipónál! Így az évek során mindig megmaradt egy kis szennyeződés, amely szépen felhalmozódik az évtizedek alatt. A gépi takarításkor ezt a szennyeződést sikerült szép lassan eltávolítani. Bár a burkolat nagyon régi, valójában el tudjuk érni, hogy egyre szebb és szebb, egyre világosabb legyen.

A földszinten található mészkőnek, illetve a lépcsőházban lévő linóleumnak is sikerült egy kis fényt adni. Egyes gépeink ipari gyémánttal vannak átitatva, amelyeknek kiemelkedően jó polírozó hatásuk van.

A lakóknak ez pedig külön öröm, hiszen minőségibb, szebb, tisztább körülmények között élhetnek nap mint nap.

 


__________________________________________________________________________________________________

Amennyiben meggyőztük szakmai elhivatottságunkkal, kérjen Tőlünk egy kedvező árajánlatot, iroda vagy társasház takarítási tevékenységre: 

 

JoomShaper

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a forgalom mérésére és a felhasználói élmény biztosításához.